Tratamentul pentru ulcerul varicos

Mai intai haideti sa vedem ce este ulcerul varicos.
Un ulcer de piele inseamna pur si simplu pierderea unor petice de piele. Exista multe cauze pentru acest lucru. In cazul dvs., cauza este reprezentata de venele aflate sub ulcer. Venele dvs. sunt putin mai mari decat cele normale. Aceste vene sunt numite vene varicoase, si sunt vene superficiale, care se gasesc imediat sub suprafata pielii.
Problema cu venele dvs. varicoase nu este marimea, ci presiunea marita si fluxul de sange lent din ele. Acestea provoaca mancarime, crampe, patarea pielii, eczeme si in cele din urma ulcer varicos.
Ulcerele varicoase sunt de obicei foarte dureroase. Pot sangera si se pot infecta. Ulcerele varicoase pot evolua de la un handicap minor la o boala foarte serioasa.

Majoritatea ulcerelor varicoase se vindeca. Cheia tratamentelor pentru ulcer varicos este aplicarea unei presiuni constante asupra venelor. Una dintre cele mai bune metode de a face asta este de a strange venele cu bandaje. Bandajele sunt mult mai importante si mai eficiente decat orice creme, pudre, uleuri etc.
Nu aveti nevoie de anestezice. Telul dvs, este sa va tratati ulcerul varicos, asa ca asta inseamna ca trebuie sa purtati un bandaj la picior atat timp cat va fi nevoie. Majoritatea persoanelor cu ulcer varicos se vindeca in 16 saptamani. Trebuie sa va schimbati bandajele in fiecare saptamana. Ulcerele dvs. varicoase sunt masurate pentru a fi siguri ca se vindeca. Odata vindecate ulcerele varicoase, telul este sa le mentinem asa. Asta poate sa insemne tratamente cu injectii, sau operatie in cazul unor oameni. Pentru altii, poate fi nevoie permanenta de un ciorap suport.

Operatia de ulcer varicos
Anterior operatiei va fi necesara o perioada de odihna a picioarelor, pentru ca acestea sa se dezumfle. In acelasi timp, vi se vor administra antibiotice pentru reducerea inflamatiilor pielii din jurul ulcerului varicos.Primul pas al operatiei de ulcer varicos este masurarea ulcerului varicos. Poate fi efectuat un test de proba pentru a examina circulatia. O proba a tesutului indepartat este luata la laborator pentru analize. Astfel, vi se vor prescrie antibioticele de care veti avea nevoie pe viitor. Ulcerele varicoase sunt curatate. Un bandaj nelipicios este pus peste ulcer. Patru straturi de bandaje speciale sunt infasurate pe piciorul dvs., de la genunchi pana la baza degetelor. Va trebui sa mergeti la doctor in fiecare saptamana. S-ar putea sa trebuiasca sa luati antibiotice.
Dupa operatie, in spital – s-ar putea sa simiti un disconfort. Analgezicele, ca de ex. paracetamolul ar trebui sa fie suficiente pentru controlarea durerii.

Dupa operatie, acasa – bandajele trebuie sa stea pe zona operata zi si noapte, pana ce ulcerele varicoase se vindeca. Asta pana pielea se va reface. Nu udati bandajele. Dieta dvs. nu trebuie sa se schimbe.
Va trebui sa fiti foarte rabdatori, dar trebuie sa stiti ca in majoritatea cazurilor, ulcerele varicoase se vindeca in timp.

No comments:

Post a Comment